Tarot van de Druiden - InsideOut Originals

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Tarot van de Druiden

Webshop > Tarotkaarten
TK 01
TK 01
Tarot van de Druiden
UITVERKOCHT
€ 32,90 Toevoegen

klik op de foto om te vergroten.
Om uw bestelling te bekijken klikt u rechts onderaan de pagina op "winkelwagen"

De Tarot van de druïden
Aan tarotkaarten is geen gebrek, maar een tarot die teruggrijpt op twee natuurreligies wicca en druïdeschap is een unicum. Philip en Stephanie Carr-Gomm maakten eerder furore met hun Dierenenorakel der druïden en hebben zichzelf overtroffen met dit imposante tarotspel, dat mede door de fabelachtige tekeningen van Bill Worthington, specialist in Keltische magie en Koning-Arthurverhalen, een verpletterende indruk maakt.
In De tarot van de druïden komen de wortels van wicca en druïdeschap samen in de vorm van een tarotspel. Centraal staat het verhaal van Cerridwen, godin van de oogst, die zich verenigt met de graangod, vermomd als een onschuldige jongeling (in het `gewone´ tarot: De Dwaas). Na het nuttigen van haar toverdrank wordt hij door de godin door de vier seizoenen (de Zwaarden, Bekers, Staven en Pentakels van de 56 kaarten van de Kleine Arcana) gejaagd. In de 22 kaarten van de Grote Arcana volgen we de reis van De Dwaas op zoek naar verdieping en inzicht. Hier ontmoeten we mythische figuren als de tovenaar Merlijn (De Magiër), de oorlogsgodin Boadicea (De Zegewagen) en De Groene Man (De Duivel).
Zoals bij alle kaartensets van Altamira-Becht het geval is, bevat ook deze set een heldere uiteenzetting over het leggen en duiden van de kaarten.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu